Forlater NRK

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK.

radioresepsjonen

– Jeg tror jeg skjønner hvordan Jan Bøhler hadde det da han gikk fra Ap til Sp, sier Tore Sagen.

Dermed er «Radioresepsjonen» historie.

– Vi fikk rett og slett et tilbud vi ikke kunne si nei til, forteller Bjarte Tjøstheim. Tore Sagen medgir at det er skummelt, men at de gjør det av samme grunner som de som blir med i Telemark bataljon: Eventyrlyst og spenning.

– Det er litt spennende å kaste seg ut i noe man ikke helt vet hva er. Når man gjør det med sine to beste venner, så blir det ikke FOR spennende. Men spennende nok, sier Steinar Sagen.

Men hvor det nye eventyret fortsetter for tre, er ikke offisielt bekreftet ennå.

Trist å forlate NRK

Sammen skal de, ifølge Bjarte Tjøstheim, fortsette å lage lettbeint underholdning på skyhøyt nivå. Men at det blir trist å slutte i NRK, er ingen av dem i tvil om.

– Bortsett fra å være lørdagshjelp på Confektmakeriet, telefonintervjuer på Norsk Gallup og parkeringsbetjent i Europark i to uker, med en ferieuke i midten, har jeg ikke jobbet noe annet sted enn NRK. Det har vært mitt andre hjem i over tjue år og blir utrolig vemodig å forlate, sier Tore Sagen.

Dessuten er det ikke helt slutt - de fortsetter i prosjekter som «Side om side».

Takker

– Det er selvfølgelig synd for NRK at de slutter. Vi ønsker dem lykke til, og takker for mange fantastiske tv- og radioøyeblikk opp gjennom årene, sier underholdningsredaktør i NRK, Charlo Halvorsen.

Det er ikke bestemt hvem som tar over etter trioen. Siste sending med Radioresepsjonen var i desember 2020.


Frem til sommeren jobber de tre programlederne med forskjellige prosjekter i NRK.