Hopp til innhold
Info fra NRK

Nytt på Nytt Quiz

Gjør deg klar for et splitter nytt satireprogram på NRK! Fredag 3. mai kommer Nytt på Nytt Quiz på NRK. Programleder er Christian Mikkelsen.

Amalie Stuve, Kristine Grændsen og Mats Eldøen, Christian Mikkelsen og Kevin Kildal er klare for Nytt på nytt quiz!

Fra venstre Amalie Stuve, Kristine Grændsen og Mats Eldøen, Christian Mikkelsen og Kevin Kildal er blant komikerne som skal quizzes på fredagskveldene fremover

Foto: n13513

Det er Christian Mikkelsen som, sammen med flere kjente norske komikere, skal underholde og utfordre seerne på fredagskveldene mens Nytt på nytt-gjengen har sommerferie.

Programleder Mikkelsen skal quizze komikerne for å sjekke hvor godt de har fulgt med på nyhetene den siste uka. DNA-et i Nytt på nytt er det samme, med vitser og satire om aktuelle hendelser. Programmet skal sette ting litt på spissen og gjerne skape nye perspektiver for publikum.

Christian Mikkelsen smiler mot kamera.

Christian Mikkelsen er klar for quiz

Foto: Jonas Jeremiassen Tomter / n13513

Publikum kan glede seg til at det blir humor på fredagskvelden til tross for at Bård Tufte er på fisketur fra mai til juni, forsikrer Christian Mikkelsen.

Forhåpentligvis er det mye du kjenner igjen fra Nytt på Nytt, samtidig som vi også kan tilby en energisk quiz-ramme!

Tempoet i Nytt på Nytt Quiz er litt kjappere enn Nytt på nytt, når komikerne konkurrerer om å svare så fort de kan.

Jeg er veldig glad i quiz, sier Mikkelsen, og kan bli i overkant konkurranseinnstilt. Så jeg er redd jeg kan få familie og venner til å surne under selv den roligste påskequiz. Kanskje like greit at jeg skal lede quizen nå!

Panelet utgjøres av forskjellige komikere, blant andre Kevin Kildal, Kristine Aure Grændsen, Mats Eldøen og Amalie Stuve. Komikerne får to programmer til å kvalifisere seg til semifinaler og eventuelt finale.

Premiere fredag 3. mai i NRK TV og på NRK1.

Se også: Vil du være publikum i studio?

Foto: NRK