Hopp til innhold
Info fra NRK

Silya tilbake som programleder i MGP

Sammen med Kåre Magnus Bergh skal Silya Nymoen lede den direktesendte finalen i Oslo Spektrum 10. mars 2018

Melodi Grand Prix 2016 MELODI GRAND PRIX 2016

Kåre Magnus Bergh og Silya under MGP-finalen 2016.

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

– Det er veldig stas å være med som programleder igjen! MGP er gøy galskap og musikksirkus. Og jeg gleder meg veldig til å jobbe med Kåre Magnus igjen, sier Silya.

De to ledet Melodi Grand Prix sammen i 2015 og 2016.

– Jeg er veldig glad for å ha Silya med på laget. Hun er den fødte entertainer, en bunnsolid programleder, med masse sjarme, attitude og musikalitet. I tospann med Kåre Magnus Bergh blir det alltid topp stemning, sier prosjektleder og musikkansvarlig i MGP, Stig Karlsen.

Offentliggjøring av artistene

Silya og Kåre Magnus skal også lede pressekonferansen i Store Studio mandag 15. januar neste år. Først da får vi vite hvilke 10 artister som skal konkurrere i MGP 2018.

– Vi gleder oss stort til å presentere en solid rekke med låter, artister og komponister. Alle vet at MGP blir en festkveld med konfetti og pyroeffekter, men ingen skal være i tvil om at det er musikken som er bærebjelken i MGP, sier Stig Karlsen.

Det er nytt av året at alle låtene skal slippes i sin helhet samme dag som artistene gjøres kjent .

Trenger dansegulv i Spektrum

Om spekulasjonene rundt årets artister sier han videre: – Jeg kan avsløre såpass som at årets MGP-låter skriker etter et dansegulv. Vi kommer derfor til å måtte fjerne noen hundre stoler fra gulvet i Spektrum, for å gjøre plass til de ivrigste danseføttene.