Hopp til innhold
Info fra NRK

Maskorama slår an hos publikum

Publikum flokker seg rundt TV-skjermene under Maskorama. Over 870.000 har så langt sett den andre sendingen, som gikk på NRK1 på lørdag.

En mann med fugleskremselkostyme og en dresskledd dame

AVSLØRT: Trygve Slagsvold Vedum (Sp) måtte ta av seg masken i andre sending av Maskorama. Her med programleder Silje Nordnes.

Foto: Julia Marie Naglestad / Fremantle/NRK

Maskorama er i skuddet og føyer seg pent inn i rekkene blant populære lørdagsprogrammer hos NRK. Hele 871.000 har så langt sett det populære programmet.

– Maskorama er et program som hele familien kan kose seg med sammen, og vi ser at det slår an også i de unge målgruppene. Det er en engasjerende gjettelek med fascinerende masker og kostymer og kreative opptredener. Dessuten er jo Silje Nordnes, Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm særs hyggelig selskap på lørdagskvelden, sier prosjektredaktør i NRK Jan Egil Ådland.

– Rosinen i pølsa er at en maske skal av på slutten av hver episode. Jeg tror ikke engasjementet blir mindre etter at det viste seg at lederen for Norges tredje største parti gjemte seg i Fugleskremselet!, sier Ådland.

Fugleskremselet måtte kaste maska. – Uskyldig moro!

– Det har vært kjempegøy, men jeg kan love dere at min sangkarriere på riksdekkende TV nå er over, sa Vedum lattermildt etter avsløringen.

Puddel i karantene

I likhet med tusenvis av andre, havnet puddelen i karantene lørdag. Puddelen har nå fått bekreftet negativt på test og er ute av karantene i dag.

– Dette var synd, men slik er reglene – også for pudler. Men jeg er klar for å komme tilbake i manesjen neste uke, sa puddelen til NRK.

«Puddelen» i koronakarantene – får ikke opptre i Maskorama i kveld

Så langt har 957.000 sett første sending av Maskorama, som ble sendt lørdag 7. november.

Første deltaker er avmasket. I kveld er det sju deltakere som skal på scenen for å underholde deg. Klarer du å gjette hvem de er?

Første deltaker er avmaskert. I kveld er det sju deltakere som skal på scenen for å underholde deg. Klarer du å gjette hvem de er?

Maskorama sendes live lørdager fra 19.50 på NRK1.