NRK Meny
Krimteknikere i arbeid etter drap på Trosterud i Oslo
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Kvinne drept på Trosterud

Oppsummert

En 43 år gammel mann er tiltalt for drapet av kona (35) på en gangvei på Trosterud i Oslo i juni 2016. Mannen er også tiltalt for mishandling av både kona og datteren deres i 13 år. Aktor krever 19 års fengsel.

 • Forsvarer synes 19 år er for mye

  Forsvareren til mannen som er tiltalt for å ha drept sin kone på Trosterud i Oslo i fjor, synes aktors påstand er for høy. Aktor mener 42-åringen bør få 19 år i fengsel. Kvinnen ble stukket med kniv på en gangvei i juni i fjor.

 • Påstand om 19 år for drap

  Aktor la ned påstand om 19 års fengsel for mannen som er tiltalt for å ha drept sin kone på Trosterud i Oslo i juni i fjor. Mannen er også tiltalt for mishandling av kona og datteren. Han erkjente straffskyld da rettssaken startet i forrige uke.

 • Erkjente straffskyld

  Den tiltalte 43-åringen erkjente straffskyld for å ha drept kona si på Trosterud i juni i fjor, da rettssaken startet i Oslo tingrett i dag. Han erkjenner delvis straffskyld for mishandling av kona og den ene datteren gjennom flere år.

 • Tiltale for Trosterud-drapet

  Statsadvokaten i Oslo har tatt ut tiltale mot en 43 år gammel Oslo-mann for drapet på Olga Kolosova i juni i fjor. Ifølge tiltalen stakk han henne flere ganger i halsen og ansiktet med kniv. Han er også tiltalt for mishandling av datteren.

 • Vil utrede psyken til drapssiktet

  Mannen som er siktet for å ha drept sin kone på Trosterud i Oslo skal gjennom en utvidet psykisk utredning, sier politiadvokat Sturla Henriksbø i Oslo politidistrikt til VG.

  Kvinne drept på Trosterud
  Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix