NRK Meny
Normal

Vis oss dine bilder fra Østfold

Merk bildene dine med #nrkøstfold på Instagram, så havner de i kartet og i galleriet vårt.

Seer-bilde

Dette er et av mange bilder som er merket med emneknaggen #nrkøstfold.

Foto: Leif Erik Bredesen

Merker du bildene dine med #nrkøstfold på Instagram får de plass i galleriet vårt. Vis oss gjerne hvordan været er det du bor, hvordan naboen din ser ut, hvor fin solnedgangen er på stranda du er eller hvor mange folk det er i byen.

For å få ditt bilde på Østfoldkartet må du gi beskjed om hvor i fylket du befinner deg. .

Ved å bruke emneknaggen #nrkøstfold godkjenner du at NRK kan publisere bildet i enhver redaksjonell sammenheng på TV og nett og står inne for at de som er avbildet har godkjent bruken. Retningslinjer for #nrkøstfold.

  • Se bildene i kartversjon under galleriet.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Totalforbud mot bål

    Som følge av stor fare for gress- og lyngbrann har brannsjefene i Østfold og Follo vedtatt totalforbud mot å gjøre opp ild i og i nærheten av skog og annen utmark. " I nærheten av" defineres som nært nok til at flammer, gnister eller glør kan antenne vegetasjon eller annet brennbart materiale. Forbudet inkluderer også bruk av engangsgriller eller annet utstyr som kan bidra til at vegetasjon antennes. Det varme og tørre været som vi har hatt i vårt distrikt i lengre tid har ført til stedvis stor gress- og lyngbrannfare i kommunene. Skogbrannfarevarselet (se www.yr.no) viser meget stor skogbrannfare i tiden fremover. Forbudet gjelder inntil det kommer nedbør av betydelig mengde.

  • En person omkom

    Politiet bekrefter nå at en person omkom etter å ha blitt påkjørt av toget på østre linje. Ulykken skjedde på strekningen mellom Knapstad og Spydeberg.