NRK Meny
Normal

Travel natt for politiet

Rundt 20 personer ble bortvist fra sentrum av Østfoldbyene i natt. Aller verst var det i Fredrikstad.

Politibil
Foto: Ole Andreas Bø / NRK

Politiet i Østfold måtte i natt bortvise rundt 20 personer fra sentrum.

De fleste bortvisningene skjedde i Fredrikstad, og var grunnet beruselse og utidig adferd. Det melder politiet på Twitter.

Operasjonsleder i Østfold politidistrikt Ingar Singebøen forteller at antallet ordensforstyrrelser over natten var overraskende høyt.

– Det var overraskende at vi skulle få så mye å gjøre, spesielt med tanke på at været ikke har vært spesielt bra. Det var for det meste snakk om ordensforstyrrelser som politiet tok seg av på stedet, sier han.

Ifølge tall fra politiet skal tretten personer ha blitt satt i drukkenskapsarresten i løpet av natten. Disse er også anmeldt for ordensforstyrrelse.

Rundt klokken 04:30 ble fire menn i 20-årene i Fredrikstad satt i arrest og anmeldt for deltagelse i slagsmål.

I tillegg til bråk i sentrum mottok politiet også mange meldinger om høy musikk og støyende fester i løpet av natten.

– Vi har hatt nok av arbeidsoppgaver denne natten, bekrefter Singebøen.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Seks kjørte for fort i 30- sone

    Seks bilførere fikk forenklede forelegg av UP fordi de kjørte for fort i 30- sonen i Skåntorpveien i Råde tirsdag formiddag. Høyeste hastighet som ble målt var 46 km/t. En sjåfør ble anmeldt for å kjøre uten gyldig førerkort.

  • Brøt besøksforbud

    En mann blir anmeldt av politiet etter at han oppsøkte en adresse på Dammyrfjellet i Fredrikstad hvor han har et besøksforbud. Før en patrulje rakk fram til stedet var mannen forsvunnet, melder politiet på Twitter.