Trafikkulykker og bråk i nattetimene

Politiet har hatt mye å gjøre natt til Kristi himmelfartsdag. Blant annet har det vært trafikkulykker og bråk fra både russen og andre.

Blålys

Illustrasjon: Politiet hadde nok å gjøre for å holde ro i gatene.

Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento / colorbox.com

23.15 fikk politiet inn melding om bråk fra russebiler på Trosvikstranda i Fredrikstad. Politiet rykket ut og ba russen dempe musikken, noe russen etterkom.

Klokken 00.17 rykket nødetater ut til Tomterveien, hvor en bil hadde kjørt inn i et tre. Sjåføren klaget over smerter i rygg og nakke, og ble sjekket av ambulansepersonell. Politiet skriver på Twitter at det ikke er mistanke om at sjåføren var påvirket av alkohol.

00.36 kom en politipatrulje over en beruset mann som hadde falt og slått seg i Roald Amundsens gate i Sarpsborg. Han ble kjørt til legevakt av ambulansen.

01.17 ble en kverulerende gjest bortvist fra et utested i Fredrikstad sentrum.

01.30 var flere russ ramlet på Vannem, Moss. Der var det tilløp til slagsmål mellom noen av russen. En russ hadde fått sprukket leppe og ble kjørt til legevakta for en sjekk.

02.00 ble en beruset og kranglete mann i 20-årene bortvist fra Halden sentrum resten av natten.

02.25 rykket nødetatene ut til et trafikkuhell på E6 nord for bomstasjonen i Moss. Der hadde en bil kjørt inn i en lyktestolpe. Sjåføren skal ha sovnet bak rattet. Personen fikk førerkortet beslaglagt og ble kjørt til legevakta i Moss for en sjekk.

02.40 ble en mann anmeldt for å ha skallet til en annen utenfor et utested i Halden sentrum. Han ble bortvist fra sentrum resten av natten.

02.44 fikk politiet inn melding om slåssing på torget i Sarpsborg. Da politiet kom frem, fant de en beruset mann som hadde fått et slag i ansiktet. Gjerningsmennene hadde forsvunnet. Mannen ble kjørt til legevakta av patruljen.

03.00 måtte politiet dempe høy musikk fra en leilighet på Borgenhaugen i Sarpsborg.

03.04 ble en mann anmeldt for å ha slått en annen i Storgata i Fredrikstad. Gjerningsmannen ble bortvist fra sentrum.

03.07 ble to menn anmeldt for ordensforstyrrelse på en bensinstasjon i Fredrikstad sentrum. Begge involvert i knuffing på stedet, skriver politiet.

03.36 ble en beruset mann funnet sovende på et fortau utenfor Moss sentrum. Han ble kjørt hjem av en politipatrulje.

04.04 ble en beruset mann bortvist fra en bensinstasjon utenfor Fredrikstad sentrum. Han skal ha vært ufin og aggressiv inne på stedet.

04.45 fikk politiet inn melding om høy musikk fra en leilighet på Christianslund i Fredrikstad. Beboer ble gitt pålegg om å dempe lydnivået.