NRK Meny
Normal

Kvinne(68) moderat skadet

Ullevål sykehus melder søndag kveld at en 68 år gammel kvinne har fått moderate skader etter trafikkulykken på E-18 ved Askimporten. Fire personer satt i bilen som kjørte av og havnet på taket søndag ettermiddag.

Ulykke ved Askimporten E 18

Bilen havnet på taket, men ingen av de fire i bilen satt fastklemt.

Foto: Freddie Larsen

En person ble sendt til Ullevål sykehus i helikopter.

De første meldingene gikk ut på at to av de fire i bilen ble kritisk skadd, en kvinne på 68 år og en mann på 35 år. Søndag kveld melder sykehuset at han har fått lettere skader, mens kvinnes skader betgnes som moderate.

I bilen satt også ett barn og en kvinne i 30-årene. Disse ble også lettere skadet.

Etter det politiet vet skjedde utforkjøringen i forbindelse med en forbikjøring. Bilen fikk sleng, og kjørte ut, skriver Follo politidistrikt på Twitter. Bilen havnet på taket, men ingen av de fire i bilen satt fastklemt.

.

Laster kart, vennligst vent...

Utforkjøringen skjedde i vestgående felt av E18, vest for Askimporten tunnel.

Veien er åpnet for fri ferdsel igjen, melder politiet på Twitter.

Kort tid etterpå ble det også meldt om en utforkjørsel i Sundåsveien i Skiptvet.

Laster Twitter-innhold

Ifølge politiet er det mistanke om promillekjøring i Skiptvet. føreren fraktes til legevakt med ambulanse for sjekk og utvidet blodprøve.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.