NRK Meny

Stjal verktøy for en kvart million

Verktøy til en verdi av over en kvart million kroner er stjålet fra Tomb videregående skole. Vansjø lensmannskontor mottok melding om innbruddet på skolen i går, men det er uklart når innbruddet har skjedd. Det er en lagerbygning som er brutt opp, og der ble det oppbevart motorsager og annet verktøy, både skolens utstyr og ting som elever ved skolen eier. Det er gjennomført åstedsundersøkelser, og lensmannen vil gjerne ha tips fra publikum som kan ha observert noe.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Klager på sen utrykning

    Driftssjef ved kjøpesenteret Stopp i Sarpsborg, klager til politiet på lang ventetid ved en kritisk situasjon fredag, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. En kvinne gikk rundt på senteret med en pistol og siktet på folk. Det viste seg å være en softgun, men mange ble skremt. Det tok én time fra de varslet, til politiet kom til stedet.

  • Pågrepet på brannsted

    En mann ble pågrepet av politiet ved bygården som brant på Mysen i natt, skriver Smaalenenes Avis. Åtte personer som bodde i gården, måtte evakueres, men ingen ble alvorlig skadd.
    Politiet skal undersøke om mannen har noe med brannen å gjøre, men ønsker ikke å gi flere opplysninger før senere i formiddag.