NRK Meny
Normal

Stabæk knuste Sparta Sarpsborg

Stabæk vant 7-1 over Sparta Sarpsborg.


(K2) Sparta Sarpsborg fikk skikkelig juling av Stabæk. Bæringene hadde full kontroll på kampen og vant med komfortable 7-1. Atle Horvei satte inn Spartas ene scoring på straffespark.>

Her kan du se noen av målene i kampen.

Laster innhold, vennligst vent..

Sparta Sarpsborg-kaptein Mergim Dervishi sier at det var kjekt å få prøve seg mot Stabæk.

– Det var moro for oss å få testa litt nivå, se an hvor vi ligger an i forhold til de aller, aller beste. Det får vi se i dag, at veien opp er ganske lang. Men jeg synes vi gjør en god kamp likevel. Vi gjør det vi ble enige om, sier han.

Sliten

Mergim Dervishi

Kaptein Mergim Dervishi sier at det var gøy å få prøve seg mot Stabæk.

Foto: NRK

Kapteinen sier det var en slitsom kamp.

– Det ble tøft på slutten. De er flinke til å rulle ball og vi ser at de er flinke til å skyve over og spille rundt oss. Vi hadde jo kamp på mandag i tillegg. Så det sitter igjen, så vi er ganske slitne nå, sier han.

Selv om han er fornøyd med innsatsen, sier han at det ble litt for mange mål.

– Det ble litt mange mål på slutten.Det syns vi. Men samtidig scorer de allrighte mål. Vi gir dem to mål med tilbakespill. Jeg skuffet over at vi slipper inn sju, men sånn er det. Det er ikke noe vi får gjort med det nå, sier han.

– Stresset for mye

Trener Daniel Marcin Lubieniecki sier det var en vanskelig oppgave å slå Stabæk.

– Jeg tror vi stresset litt for mye, spesielt i første omgang. Vi spilte ikke slik vi tenkte før kampen. I andre omgang var vi litt bedre og var mer i angrep. Men tempo og fysisk form klarte ikke holde nivået til tippeligaen. Det er en forskjell som vi mangler i dag, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Arrangør mener de fulgte prosedyren

    Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad i går. Broen fjernstyres og videoovervåkes fra Veitrafikkontorets sentral i Oslo.

    – Vi understreker at vi som arrangør har fulgt prosedyrene. Det vil si at vi i god tid har varslet Veitrafikksentralen om at det pågår et World Tour ritt på sykkel og at broen ikke skal åpnes før vår kommandosentral, som følger rittet i kortesjen, gir beskjed, sier daglig leder i Ladies Tour of Norway, Roy Moberg, i en pressemelding.

    Roy Moberg, daglig leder Ladies tour
    Foto: Rune Fredriksen / NRK