NRK Meny

Snekke totalskadet etter brann

En 25 fot snekke, som lå ankret opp ved Bryggekanten i Moss, er totalskadet etter en brann i natt. Ved femtiden kunne brannvesenet melde at de hadde kontroll på stedet, og at det pågikk etterslokking. Det var en tid fare for spredning til andre båter. Det er ikke meldt om personskader etter brannen. Politiet melder at det er oppdaget at uvedkommende har vært ombord i et titalls andre båter ved brygga.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Vil ikke ha et «UP» til sjøs

  Regjeringen avviser tanken om å opprette et utrykningspoliti for sjøen, slik Kongelig Norsk Båtforbund foreslår. Båtforbundet mener Norge trenger et båtpoliti som ikke kan prioriteres bort i politidistriktene. Politimestrene må få å prioritere det som trengs mest i de ulike distriktene, sier statssekretær Thor Kleppen Sættem i Justisdepartementet

  Politibåt interiør, nær arm og ror
  Foto: Roald Marker / NRK
 • Fengslingsmøte i ettermiddag

  Østfoldingen som er siktet for drapet i Flå fremstilles for varetektsfengsling i Ringerike tingrett i ettermiddag. Ifølge politiet har mannen i 20-årene fra Østfold innrømmet å ha drept kjæresten på hytta. Politiet mener også at de har fått bekreftet motivet, men ønsker ikke å kommentere dette nå.

  Flå drapsetterforskning
  Foto: Gunnar Grimstveit / NRK