NRK Meny
Normal

Snakket mann ned fra tak

Mann i 20-årene funnet forkommen på et hustak. Kan ha blitt utsatt for vold av flere.

Det var en beboer i Edwin Ruuds gate i Askim, som gjorde politiet oppmerksom på en yngre mann som satt på et tak på en av bygningene i området.

Det var gjort forsøk på å få kontakt med mannen på taket, uten at han responderte, og politiet ble da tilkalt.

Patruljen fikk etter hvert snakket mannen ned, og det viste seg å være en kar midt i 20-årene fra Askim.

I følge politiet tyder mye på at han har vært utsatt for vold, og han ble kjørt til legevakta for sjekk med ytre småskader.

Mannen har overfor politiet ikke klart å redegjøre for hva som har skjedd, men det kan tyde på at han er banket opp av flere personer.

Politiet ser ikke bort i fra at en anmeldelse kommer i ettertid.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stortingspolitiker frikjent

    Tage Pettersen er frikjent av lagmannsretten. Stortingspolitikeren ble saksøkt av Niels J. Wiig for ærekrenkelser mens han var ordfører i Moss. Grunnen var at kommunen anmeldte Wiig for grovt underslag etter en konkurs og sendte ut en pressemelding om dette. Politiet har senere henlagt saken mot Wiig, men han nådde likevel ikke opp i søksmålet mo den tidligere ordføreren. Også søksmålet mot Even Rønvik ble avvist av lagmannsretten.

  • Ung midtstopper klar for Sarpsborg

    Sarpsborg 08 har i dag signert midtstopper Bjørn Inge Utvik fra Sogndal på en treårskontrakt. Det forteller klubben i en pressemelding. Utvik er bare 21 år gammel, men har likevel god erfaring med nærmere 70 kamper på øverste nivå i Norge.

    Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
    Foto: Sarpsborg 08