NRK Meny

Selger fortsatt billetter fra Rygge

Flyselskapet Norwegian selger fortsatt flybilletter fra Moss Lufthavn Rygge. Styret på flyplassen har varslet at den sivilie delen legges ned etter 1. november, men det skal fortsatt være mulig å kjøpe flybilletter på avganger langt utover høsten og vinteren. Det skriver Moss Avis. Kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, Tonje Næss, sier til avisen at de ikke har fått noen formell beskjed om nedleggelse og at de ikke vil stoppe salget av billetter før det.

Moss lufthavn Rygge
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Etterslukking i Sarpsborg

    Politiet informerer om at de fremdeles driver med etterslukking av Sefa-bygget i Sarpsborg, og så lenge de gjør det vil det ikke være mulig for de som har biler parkert i bygget å få hentet ut disse.

  • Overproduksjon av svinekjøtt

    Overproduksjon av svinekjøtt gjør at en mulig ordning hvor bøndene får betalt for å avvikle driften, skal utredes. Partene bak jordbruksavtalen er enige om å utrede en mulig ordning for å kjøpe ut svinebønder. Bakgrunnen er at prognosene viser en overproduksjon på 4.300 tonn svinekjøtt i 2018, noe som vil gi bøndene store tap. Det skriver Nationen.