NRK Meny
Normal

Savnet mann funnet etter politisøk i natt

Ringte nødnummeret og fortalte at han hadde gått seg bort og var utmattet.

Laster kart, vennligst vent...

Mannen i 40 årene ringte til politiets nødnummer like før klokken ett natt til fredag. Han fortalte at han hadde gått seg bort i området på Foten i Fredrikstad.

Ifølge politiet var han da kald, utmattet og følte seg dårlig.

Politiet satt i gang søk etter mannen. Med på søket var også en hundepatrulje fra Follo politidistrikt og politihelikopteret.

Ved halv to tiden ble mannen funnet av politimannskaper. Han hadde da vært ute i fire-fem timer.

Da han ble funnet skal han ha vært tørst og forkommen, og han ble hentet av en ambulanse.

BRUK DENNE

Mannen gikk seg bort i området på Foten i Fredrikstad (arkivfoto).

Foto: Emma Tollersrud

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kronerulling for tunnelutredning

    I Moss er det startet kronerulling for å få utredet langtunnel som et alternativ til det vedtattet dobbeltspor langs havna. Siden onsdag er det samlet inn drøyt 100 000 kroner. Bedre byutvikling Moss trenger 200 000 kroner til en utredning fra Norsk Bane. Målet er at den skal være klar før budsjettbehandlingen i Stortinget, sier Jonathan Parker som er en av initiativtakerne til kronerullingen

  • Utsatte omstridt bygge-sak

    Planutvalget i Fredrikstad utsatte i går avgjørelsen om den omstridte utbyggen av den verneverdige Pay-villaen på Cicignon i Fredrikstad, skriver Fredriksstad Blad. Saken ble utsatt fordi Høyres representant ønsket befaring. Byantikvaren og fylkeskonservaotren er uenige om det strider mot nasjonale kulturminneinteresser å tillate å bygge om herskapshuset til leiligheter og oppføre et tilbygg.