NRK Meny
Normal

Savnet 11-åring har kommet til rette

Gutten skulle ta bussen til Sarpsborg men dukket ikke opp som avtalt. Nå er han kommet til rette, opplyser politiet.

To røde busser møtes på fv 109 i Rolvsøy

En 11 år gammel gutt skulle ta Glommaringen fra Rolvsøy til Sarpsborg i formiddag, men har ikke kommet frem til Sarpsborg som avtalt.

Foto: Anne Ognedal / NRK

Politiet har vært ute og lett etter gutten. 11-åringen skulle ta Glommaringen, pendlebussen mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Nå melder altså politiet at gutten er funnet, og at han ikke hadde tatt bussen likevel.

– Familien og de han skulle besøke er selvsagt bekymret. Men han har ikke kommet fram, uten at vi kjenner noen spesiell grunn til det, sa operasjonsleder Tom Sandberg i Østfoldpolitiet tidligere i dag.

De lyktes heller ikke med å få tak i gutten på telefon.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se 20:55-nyhetene her

    Renée Nilsen gir deg nyhetene fra Østfold klokka 20:55.
  • -Uegnet for eldre og syke innsatte

    Halden fengsel er uegnet for eldre og syke innsatte. Det sier advokat Harald Otterstad. Otterstad er forsvarer for 83-åringen som ble dømt til 13,5 års ubetinget fengsel for å ha drept sin kone med gevær i parets hjem i Sarpsborg. 83-åringen søker nå om benådning på grunn av sviktende helse. Ifølge Otterstad har ikke fengselet kapasitet til å følge opp mannen. Are Høidal, Fengselsleder i Halden fengsel, vil ikke kommentere enkeltsaker, men sier det er Halden kommune som er ansvarlig for helsetjenesten i fengselet. Ellers legger Høidal til at de tilrettelegger for soning i alle livsfaser i norsk kriminalomsorg, fra ung til gammel.