NRK Meny

Roger Risholt forlater FFK

37-åringen har spilt for Fredrikstad i tre perioder, men nå takker han for seg, skriver Fredriksstad blad. I vår fikk han lite spilletid under forrige trener Jan Halvor Halvorsen. – Dette var min tyngste periode gjennom hele karrièren. Sportslig utvalg sa at jeg kunne se meg om etter en ny klubb, men det ønsket jeg å høre fra treneren, sier han til avisa.

Roger Risholt
Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rekordpris for «Moi»?

    Mohamed Elyounoussi kan bli tidenes dyreste norske fotballspiller hvis han selges fra FC Basel i vinter. Det skriver VG. Ifølge avisen er flere Premier League-klubber interesserte. Prislappen kan bli på 20 millioner euro (nesten 200 millioner kroner) eller mer, sier Oliver Guti avisen i Basler Zeitung til VG. Tore André Flo satte rekord i 2000, da han ble solgt fra Chelsea til skotske Rangers for 165 millioner kroner.

    Mohamed Elyounoussi
    Foto: Mathias Lunde Kristoffersen/NRK
  • Dyrt å slenge med leppa til politi

    Det ble dyrt for en Fredrikstad-mann i 40-årene brukte kjeften mot politiet etter en krangel med dørvakter på et utested i Fredrikstad. Mannen fulgte ikke politiets pålegg om å fjerne seg, noe som nå har ført til at tingretten har ilagt ham en bot på 9 000 kroner.