NRK Meny

Rally Sweden i fare

Været skaper store problemer for Rally Sweden. Mildværet fører til at snøen og isen smelter og det byr på negative overraskelser for arrangørene. Rally Sweden er et vinterrally, men nå blir det vanskelige forhold, melder Sveriges Radio Värmland. Rally Sweden kjøres fra torsdag og ut uken, med blant annet Mads Østberg, Eivind Brynildsen og Henning Solberg på startstreken.

Eivind Brynildsen
Foto: Espen Torgersen / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brannårsak fortsatt ukjent

    Politiet vet fortsatt ikke brannårsaken til skogbrannen i Moss på tirsdag. Politiet har enda ikke fått rapporten fra krimteknikerne, men de skal ikke ha klart å konkludere med en brannårsak. Seksjonssjef i Moss, Henning Dalbye forteller at de er i ferd med å skaffe seg en oversikt over de som har vært i området. Arbeidere fra BaneNor jobbet rundt stedet, men også turgåere har ringt inn og sagt ifra at de har vært der.

  • Innbrudd i Fredrikstad

    Det har vært innbrudd i en bolig på Kråkerøy i Fredrikstad i løpet av dagen, melder politiet. Gjerningspersonen har brutt opp et vindu, og stjålet sølvtøy, blant annet. Politiet er på stedet og utfører åstedsundersøkelse.