NRK Meny
Normal

Postpakker kan ha blitt stjålet

Innbruddstyver har vært på ferde hos Posten i Gudesgate i Moss. Flere pakker er åpnet, og politiet utelukker ikke at postpakker også er stjålet.

Postens nye logo
Foto: Shemsi Bunjaku

Krimsjef i Moss, Jan Pedersen

Krimsjef Jan Pedersen i Moss.

Foto: Håvard Wien / NRK

– Det har vært flere innbrudd og innbruddsforsøk i Moss i løpet av natten forteller krimsjef Jan Pedersen ved politiet i Moss.

Foreløpig har politiet ikke full oversikt over hva som er stjålet. Det som synes klart er at det er stjålet kontorutstyr fra Posten. Det er også klart at postpakker er åpnet, men hva som er borte av postforsendelser finnes det ikke oversikt over ennå.

Politiets etterforskere har vært på åstedet og sikret spor.

Flere innbrudd

Det har også vært et innbrudd hos en bedrift på Tykkemyr og noen har knust et vindu i Mossehallen.

Her har politiet foreløpig ikke oversikt om noe er stjålet.

– Vi ser nå på om det er noen sammenheng i de tre sakene, men kan foreløpig ikke si om det er tilfelle, sier Pedersen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Frakjørt av to tog

    Rullestolbruker Glenn Tore Clausen ble frakjørt av to tog i Fredrikstad onsdag kveld, skriver Fredriksstad Blad. Først fordi rullestolrampen sto på feil spor. Ved neste avgang passet ikke rampen med togsettet. – Vi fikk for sent beskjed, sier strekningsleder Terje Andersen i NSB

  • Møte med flyselskap

    Ledelsen ved Rygge sivile lufthavn (RSL) skal ifølge Moss Avis ha et møte med et større flyselskap. Møtet skal finne sted i begynnelsen av juli. Etter det avisen erfarer skal det være et lavprisselskap.