NRK Meny
Normal

Politiet bortviste 50-talls kjøretøy fra Follo

I flere av bilene satt det fulle og mindreårige passasjerer.

Follo-politiet hadde i natt et svare strev med en stor ansamling av biler i sitt politidistrikt. Ved flere anledninger gjennom natten kom de bort i episoder med rånermiljøet involvert.

– Mellom 50-100 kjøretøy har vært samlet i Ski og Nygård i Ås. Voldsepisoder og fyll er registrert. Ansamlingen har av oss blitt «jaget» fra flere steder gjennom natten, skriver operasjonslederen på Twitter.

Til slutt fikk politiet nok og valgte å bortvise et 50-talls kjøretøy med flere personer i hver bil fra Follo resten av natta. Flere av personene var fulle mindreårige.

– Det er yngre søsken som har blitt med eldre søsken på «street-meet», opplyser politivakta.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Varetektsfengslet for familievold

    En 40 år gammel mann er varetektsfengslet for fire uker. Han er siktet for familievold, brudd på kontaktforbud, besøksforbud og skadeverk. Mannen avviste i retten at han har slått barna og hevdet at ekskona hadde kontaktet ham. Men Moss tingrett mener det er overveiende sannsynlig at han har begått de straffbare handlingene.

  • Høyesterett avviste håndverker

    Høyesteretts ankeutvalg har sagt nei til anken fra en håndverker fra Moss.

    Borgarting lagmannsrett dømte mannen til to og et halvt års fengsel for grovt bedrageri. I tillegg må han betale 2,2 millioner kroner i erstatning til oppdragsgivere som hadde forhåndsbetalt ham for å gjøre renoveringsarbeider. 44-åringen har også mistet retten til å drive næringsvirksomhet de neste fem årene.