NRK Meny

Passer på næringsforbud

Det er viktig å føre kontroll med at personer som har fått forbud mot å være daglig leder eller styreleder i et selskap ikke benytter seg av stråmenn. Det sier politiadvokat Bjørn Olai Bye, etter at Moss tingrett nylig fradømte en mann fra Rygge retten til å drive næring i minst fem år. Brudd på slike forbud kan føre til ekstra straffansvar, forklarer Bye.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Advarsler til russen

    Politiet melder om nok en natt med mye støy fra russen. 10 russ fikk advarsel på grunn av for høy musikk, 3 ble bortvist og én buss fortsatte å støye, slik at politiet måtte ta med seg en viktig kabel til anlegget. Nå er det ikke mulig å spille musikk fra russebussen, skriver politiet på Twitter.

  • Helikopter mistet last nær fiskere

    Sjokkerte fiskere opplevde at det regnet betongsteiner fra et helikopter. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Helikopteret fraktet rivningsmaterialer fra noen hytter, blant annet steiner og isolasjonsmatter. Fiskerne som sto på en øy i Skjebergkilen i Sarpsborg ble heldigvis ikke truffet av gjenstandene, men de er kritiske til den dårlige sikringen.