NRK Meny

Ønsker regionforslag velkommen

Regjeringen vil dele landet inn i rundt ti regioner, mot dagens 19 fylker. Det kom frem i dag. – Dagens fylkeskommuner er gått ut på dato, sa kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner. Fylkesvaraordfører i Østfold, Siv Henriette Jacobsen (A) er langt på vei enig. Hun regner med at dersom det går mot sammenslåing, er det naturlig å se mot Akershus.

Siv H. Jacobsen
Foto: Tomas Berger / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Berusede menn fikk marsjordre

    Mange berusede menn oppførte seg så dårlig i Østfoldbyene natt til søndag at de ble bortvist fra sentrum av politiet. I Fredrikstad fikk sju menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum, mens én ble bortvist fra et utested. I Halden ble to menn bortvist fra sentrum. Det samme gjaldt en mann i Moss. I tillegg ble en mann i Moss satt i drukkenskapsarresten etter å ha utført skadeverk på en eiendom. Også i Rakkestad fikk to berusede menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum etter en krangel på et utested.

  • Omkom i brann i Fredrikstad

    En person er bekreftet omkommet etter en brann i en leilighet på Lisleby i Fredrikstad. Sju personer er sendt til legevakt for sjekk. Politiet fikk melding om brannen like etter klokken 04 natt til søndag.

    Laster Twitter-innhold