NRK Meny
Normal

Ny idrettshall i Sarpsborg

Rådmannen i Sarpsborg ønsker å bygge ny idrettshall ved Grålum skole.

 

Ny idrettshall med full håndballbane og muligheter for styrketreningsrom og bordtennisarealer er det rådmann Einar Evensen i Sarpsborg ønsker seg, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

Saken opp i bystyre

Dette skjer etter at prosjektet om den store Grålumhallen har strandet. Nå tar kommunen saken i egne hender og ønsker å bygge en idrettshall ved den planlagte ungdomsskolen på Grålum.

Det er enda ikke bestemt nøyaktig hvor hallen skal ligge, hvor stor den skal være eller når den skal stå ferdig. Rådmann vil overfor bystyret i april anbefale at det utarbeides et forprosjekt for en slik hall.

Går utover kunstgresset

Kommunen eier grunnen det er snakk om, men på deler av arealet har Tune IL lagt kunstgress.

- Vi kan dessverre ikke få en hall i nærheten av skolen uten at det går på bekostning av noe, sier seksjonsleder Svein Møller i kommuneområde eiendom til Sarpsborg Arbeiderblad.

En arkitekt vil bli satt opp til å finne fram til den beste løsningen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kjørte i narkorus for sjette gang

    En 37 år gammel haldenser er dømt til fengsel i et år og fire måneder for en rekke brudd på veitrafikkloven. Denne gangen er mannen blant annet dømt for fire tilfeller av kjøring i narkorus og tolv tilfeller av kjøring uten førerkort. Mannen, som aldri har hatt førerkort, er dømt for kjøring i ruset tilstand fem ganger tidligere og han er straffet 17 ganger tidligere for kjøring uten førerkort.

  • Rakkestad får kritikk

    Barne- og likestillingsminister og stortingsrepresentant Tage Pettersen kritiserer Rakkestad kommune på Twitter. Årsaken er at et enstemmig kommunestyret har sagt nei til regnbueflagg utenfor kommunehuset. Minister Linda Hofstad Helleland skriver at hun tar det for gitt at vi i 2018 skal kunne heise regnbueflagget. Ordfører i Rakkestad, Ellen Solbrække mener de har fulgt Stortingets ønsker.