NRK Meny
Normal

Ny idrettshall i Sarpsborg

Rådmannen i Sarpsborg ønsker å bygge ny idrettshall ved Grålum skole.

 

Ny idrettshall med full håndballbane og muligheter for styrketreningsrom og bordtennisarealer er det rådmann Einar Evensen i Sarpsborg ønsker seg, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

Saken opp i bystyre

Dette skjer etter at prosjektet om den store Grålumhallen har strandet. Nå tar kommunen saken i egne hender og ønsker å bygge en idrettshall ved den planlagte ungdomsskolen på Grålum.

Det er enda ikke bestemt nøyaktig hvor hallen skal ligge, hvor stor den skal være eller når den skal stå ferdig. Rådmann vil overfor bystyret i april anbefale at det utarbeides et forprosjekt for en slik hall.

Går utover kunstgresset

Kommunen eier grunnen det er snakk om, men på deler av arealet har Tune IL lagt kunstgress.

- Vi kan dessverre ikke få en hall i nærheten av skolen uten at det går på bekostning av noe, sier seksjonsleder Svein Møller i kommuneområde eiendom til Sarpsborg Arbeiderblad.

En arkitekt vil bli satt opp til å finne fram til den beste løsningen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mulig skogbrann i Aremark

    Mannskaper fra brannvesenet i Halden og Aremark har rykket ut etter melding om en mulig skogbrann. Brannflyet meldte om røyk fra området ved Abbortjern i Aremark.

  • Etterlyser SMS-varsling

    Beboere nær industriområdet på Øra i Fredrikstad etterlyser varsling på sms ved alvorlige hendelser. For en drøy uke siden var det brann ved Østfold gjenvinnning. Politiet oppfordret folk til å holde vinduer igjen. Det fikk ikke alle med seg.

    Brann øra, Østfold gjenvinning
    Foto: Sebastian Nordli