NRK Meny

Leter etter «fløytisten»

Fredrikstad Fotballklubb arbeider nå med å komme i kontakt med personen som blåste i en fløyte under cupkampen mot Sarpsborg 08 i går. Under sarpingenes utlikningsmål stoppet mange av FFK-spillerne opp fordi de trodde dommeren blåste av. Sikkerhetsansvarlig på Fredrikstad Stadion, Gunnar Nyseth sier de håper vedkommende tar kontakt.

Sarpsborg 08 slo FFK i cupen
Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mistenker trenering

    Frp-politiker Arvid Vestvik mistenker at det er krefter som prøver å trenere utbyggingen av det gamle sykehusområdet på Cicignon i Fredrikstad. Det skriver Fredriksstad Blad. Eiendomsutvikler Kan Cao, som kjøpte området for tre år siden, trenger en dispensasjon for å komme i gang med utbyggingen, men ifølge avisen er det allerede klart at det heller ikke i planutvalgets møte 1. mars blir noe endelig vedtak. – Jeg er nesten flau over byen vår. Glipper dette prosjektet, ser jeg ikke noe alternativ, sier Vestvik.

  • Dømt for å ha slått med flaske

    En 22 år gammel mann er dømt til fengsel i fire måneder for voldsbruk. Fredrikstad tingrett fant mannen skyldig i å ha slått en mann i ansiktet med en flaske på et utested i Fredrikstad i fjor sommer. Slaget førte til at mannen fikk brudd i kinnbenet.