NRK Meny

Lensmannens post brant opp

All posten i kassa på lensmannskontoret på Ørje brant opp, da noen la fyrverkeri i postkassen ved tretiden natt til søndag. To personer ble observert av vitner, og politiet mener å vite hvem de skal snakke med om saken. – Brannen spredde seg ikke, men dersom noen har lagt noe viktig post i kassen i helgen, bør de ta kontakt med oss, sier politibetjent Jan-Eirik Johansen ved Marker og Rømskog lensmannskontor.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Det må bevilges mer penger

    -Vi løser ikke problemene på Sykehuset Østfold uten å bruke mer penger. Det sier Arbeiderpartiets Stein-Erik Lauvås. I dag var det møte mellom Østfoldbenken på Stortinget og sykehusets ledelse og tillitsvalgte. Lauvås er enig med flere fra sykehuset i at akuttmottaket må bygges ut. -Det må penger til for å løse den daglige driften, bemanningen må stå i stil til hva slags oppgaver som skal løses og dette er helsestatsrådens ansvar, sier Lauvås.

  • Kun 1 av 3 russebiler besto test

    Kun en av tre russebiler bestod den tekniske kontrollen Statens vegvesen har gjennomført de siste ukene. Russen er flinke til å rette opp mangler, men fortsatt er det mange russebiler på norske veier som ikke er godkjent, sier Linda Botten i Statens vegvesen.