NRK Meny

Lastebilfører døde etter ulykke

Føreren av lastebilen som kolliderte med midtrabatten og veltet på E6 ved Strömstad i helgen, døde av skadene han pådro seg i ulykken. Det skriver den svenske avisen Expressen. Ulykken ble meldt til nødetatene i 15-tiden søndag. Lastebilen havnet opp ned og var lastet med glass, som falt ut i veibanen. Det har derfor tatt tid med oppryddningsarbeidet. Bohuslaningen melder at veien åpner igjen mandag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.

  • Dømt for overgrep

    En 30 år gammel mann fra Moss er dømt til sju måneders fengsel for blant annet å ha fått en femten år gammel jente til å utføre seksuelle handlinger med seg selv foran et webkamera. Mannen er også dømt for å ha fått en tretten år gammel jente til å sende ham nakenbilde av seg selv. Mannens datamaskin og mobiltelefon er også inndratt.