NRK Meny
Normal

Landslagskeeper nærmer seg Sarpsborg 08

Duwayne Kerr fra Jamaica skal gjennomgå den medisinske testen denne uken.

Duwayne Kerr

Duwayne Kerr spilte tidligere for Strømmen, men står nå uten klubb.

Foto: JFF/Jamaica Football Federation

Den tidligere Strømmen-keeperen har den siste uken vært på treningsleir med Sarpsborg 08 på La Manga i Spania.

Der fikk han blant annet 90 minutter da sarpingene slo Stabæk 2-1 i går. I dag sier sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen at de ønsker å signere Kerr på en kontrakt ut 2014.

– Kerr skal gå gjennom den medisinske testen hjemme i Norge. Vi nærmer oss veldig, men det er noen få detaljer som gjenstår. Forhåpentligvis kan vi sluttføre avtalen i løpet av kort tid, sier han til sarpsborg08.no.

Har vært best på trening

Den høyreiste sisteskansen (199 cm) fikk sin landslagsdebut for Jamaica i en treningskamp mot Trinidad and Tobago i 2008. Siden har han fått med seg ytterligere seks landskamper - senest i desember i fjor.

Keepertrener i Sarpsborg, Tommy Haglund, sier at keeperen har imponert på treningene i Spania.

– Kerr har vært den beste av keeperne på trening her nede, og framstår som en keeper med veldig stort potensiale.

Fra før har Sarpsborg 08 islandske Haraldur Björnsson og unggutten i stallen. Sportssjef Berntsen mener at Kerr vil komplementere de andre keeperne på en fin måte.

– Hvis signeringen av Duwayne Kerr nå går i orden, får vi en sunn og veldig god konkurranse rundt keeperne i klubben, som alle innehar gode og spennende kvaliteter, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To alternative Glomma-passeringer

    Det gjenstår bare to realistiske traseer for den nye jernbanebrua over Sarpsfossen, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Det tredje forslaget som har blitt utredet gikk over et deponi til Borregaard som inneholder store mengder kvikksølv. Å legge jernbanen her ville koste over en milliard kroner i opprydding, og er helt urealistisk, ifølge Bane NOR.