Kvinne døde etter trafikkulykke

Personen som frontkolliderte med en lastebil på Mysenveien torsdag døde av skadene.

Trafikkulykke i Rakkestad

Kvinnen frontkolliderte med en tømmerbil torsdag ettermiddag.

Foto: Christian Nygaard-Monsen/NRK

Kvinnen i slutten av 60-årene ble fraktet til Sykehuset Østfold etter at hun kolliderte med en tømmerbil på riksvei 22 i Rakkestad torsdag.

Hun døde senere av skadene hun pådro seg, bekrefter lensmann Svein Midtskog i Rakkestad til Rakkestad Avis.

– Hun døde på sykehuset på lørdag. Vi har ikke kommet noe videre med tanke på å klarlegge hendelsesforløpet, men vi etterforsker saken videre, forteller Midtskog til NRK.

Føreren av lastebilen, en mann i 50-årene, kom uskadd fra ulykken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tiltalt for råkjøring på E6

    En 20-åring fra Fredrikstad er tiltalt for trusler og flere andre lovbrudd. Ifølge tiltalen truet han en kvinne med en softgun og en kniv og stjal en firmabil. Politiet målte bilen senere til en fart på over 180 kilometer i timen på E6. Han hadde heller ikke gyldig førerkort.

  • Dårlig brannsikring gir gebyr

    Rådmann i Sarpsborg vil gi et tømrerfirma et overtredelsesgebyr på kr 140 000 for å ha oppført en brannvegg som ikke hadde tilstrekkelig motstand mot brann. Byggearbeidene ble stanset fordi kommunen mente feil og mangler var så alvorlige at de kunne bety fare for liv og helse. Lederen firmaet som nå er konkurs, Sherko Tagaran sier til NRK at han ikke har skyld i feilene fordi han kun har fulgt tegningen fra eier og arkitekt