NRK Meny
Normal

Kvinne (24) og spedbarn til sykehus

Flere personer er fraktet til sykehus og legevakt etter to trafikkulykker på E6 i Østfold.

En personbil står midt i veibanen på E6 i Østfold etter en trafikkulykke.

Fire personer var involvert i ulykken på E6 ved Halmstadkrysset. En bil havnet i grøfta.

Foto: Ole Jacob Pettersen

Den første ulykken skjedde i sørgående felt ved Halmstadkrysset i Rygge. To biler var involvert i ulykken, der den ene bilen endte utenfor veibanen etter sammenstøtet.

– En kvinne og et lite barn fra den ene bilen kjøres til mottagelsen ved Sykehuset Østfold, opplyser politiet på Twitter.

Ifølge sykehuset er det snakk om en 24 år gammel kvinne og et seks uker gammelt jentebarn. Tilstanden til de to er uavklart.

To ungdommer fra den andre bilen ble sendt til legevakta i Moss. Hendelsesforløpet er ikke kjent, men operasjonsleder Paul Horne sier til Moss Avis at det blir snakk om førerkortbeslag.

– Det er ting som tyder på at en av sjåførene ikke har vært aktsom nok, og det blir et førerkortbeslag her.

Påkjørsel bakfra

Omtrent samtidig var det også en annen ulykke på E6, på avkjøringen ved Årvoldkrysset i Moss.

Her var to biler involvert i ulykken. Ifølge politiet dreide det seg om en påkjørsel bakfra.

– En kvinne er kjørt i ambulanse til Sykehuset Østfold med lettere personskader, opplyser Østfold-politiets operasjonsleder på Twitter.

Sykehuset opplyser at kvinnen er i 30-årene, og at tilstanden hennes er uavklart.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brannårsak fortsatt ukjent

    Politiet vet fortsatt ikke brannårsaken til skogbrannen i Moss på tirsdag. Politiet har enda ikke fått rapporten fra krimteknikerne, men de skal ikke ha klart å konkludere med en brannårsak. Seksjonssjef i Moss, Henning Dalbye forteller at de er i ferd med å skaffe seg en oversikt over de som har vært i området. Arbeidere fra BaneNor jobbet rundt stedet, men også turgåere har ringt inn og sagt ifra at de har vært der.

  • Innbrudd i Fredrikstad

    Det har vært innbrudd i en bolig på Kråkerøy i Fredrikstad i løpet av dagen, melder politiet. Gjerningspersonen har brutt opp et vindu, og stjålet sølvtøy, blant annet. Politiet er på stedet og utfører åstedsundersøkelse.