NRK Meny
Normal

19-åring kappkjørte - kvinne (50) påkjørt

Den 19 år gamle sjåføren, som ikke har førerkort, har forklart til politiet at han kappkjørte med en annen bil da han kolliderte med kvinnen.

Legevakten i Fredrikstad

Kvinnen ble fraktet til legevakten i Fredrikstad med brystsmerter. Men ifølge politiet skal hun ikke være alvorlig skadet.

Foto: Borgen, Ørn E. / SCANPIX

Kvinnen kom kjørende på Rolvsøyveien i Fredrikstad natt til søndag, da bilen hun kjørte ble påkjørt av bilen med 19-åringen.

- Hun ble fraktet til legevakten med brystsmerter, men skal ikke være alvorlig skadet, sier operasjonsleder Tommy Antonsen, ved Østfold politidistrikt.

- Svært alvorlig

Ulykken skjedde ved rundkjøringen ved Skolt på Rolvsøyveien. Politiet ser svært alvorlig på hendelsen.

- Når folk kjører uten førerkort og i tilegg kappkjører i bynære områder, er det svært alvorlig. Vi har opprettet en sak på dette som vil bli etterforsket.

19-åringen har forklart seg for politiet, sier Antonsen til NRK.

Stakk av

Politiet har ikke mistanke om promillekjøring. 

Etter sammenstøtet med bilen til den 50 år gamle kvinnen, skal 19-åringen ha hoppet over i en annen bil og stukket avgårde. Han kom imidlertid tilbake etter at politiet hadde nådd frem til ulykkesstedet. 

Politiet vet foreløpig ikke hvem 19-åringen kappkjørte med.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Omkom i brann i Fredrikstad

    En person er bekreftet omkommet etter en brann i en leilighet på Lisleby i Fredrikstad. Sju personer er sendt til legevakt for sjekk. Politiet fikk melding om brannen like etter klokken 04 natt til søndag.

    Laster Twitter-innhold
  • Slevik vant Europacupen

    Sleviks innebandyherrerer vant i kveld Europacupen. De slo det latviske laget Valmiera 8-5. Ryan Halldén ble kåret til Sleviks beste spiller i finalen. Slevik vant samme turnering for noen år siden. Det skriver f-b.no.