NRK Meny
Normal

Går for tre nye hjemmepoeng

Brian Deane forventer tre poeng hjemme mot et angrepsvillig Start-lag.

Brian Deane
Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

– Selvsagt, sier Brian Deane til klubbens nettside.

– Vi er på hjemmebane, så det er vi som må levere.

– Start er et godt lag, fortsetter Deane. Jeg har sett dem, og de har stor fart i angrep at de kan lage problemer for noen og hver.

– Men her er det vi som skal sette tempoet. Vi har dyktige og snedige spillere, som kan gjøre det beste ut av situasjonen.

Kampen mot Brann satte standarden

Deane håper Brann-kampen i åpningen av sesongen, med 3–0 seier hjemme, vil være standarden Sarpsborg 08 kan ligge på i årets sesong.

– Jeg håper det. Vi sender gutta utpå for vise hva de kan, det er slik vi får det beste ut av dem, tror jeg. Vi ønsker å forberede oss fra forrige sesong.

– Vi har helt klart en bedre stall i år enn vi hadde i fjor, fortsetter Deane. Vi har hatt et par spillere som har slitt med magetrøbbel i uka, men det er ingenting alvorlig. Men vi er ikke sikre på hvor lenge Martin Wiig kan spille, og det kan være et tap for oss.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Nytt uhell på glatt vei

    For få minutter siden var to biler involvert i et nytt uhell i Slituveien, rett ved stedet der en skolebuss skled utfor litt før klokken halv ni i morges. Det skal ikke ha skjedd alvorlige skader, opplyser politiet.

  • – Bruk huet når du kjører

    Politiet i Follo sier det har fått flere meldinger om at det er svært glatt på både hoved- og sideveier. Operasjonsleder Jan André Delbekk i Follo politidistrikt sier også at det ikke er meldt om personskader eller alvorlige hendelser, men han ber folk ta hensyn til føret.