NRK Meny
Normal

Branntilløp på Jeløy julaften

Det oppstod brann i et bolighus på Jeløy i Moss da julemiddagen ble tilberedt. Brannen førte bare til begrensede skader. En mann i 80-årene mistet førerkortet etter at han sneiet borti en politibil på E6 i natt. Ellers meldes det om et forholdsvis rolig julehøytid i Østfold.

Brannutrykning

Brannvesenet måtte rykke ut til Jeløy på julekvelden.

Foto: Sigurd Steinum / NRK

En mann i 80-årene ble fratatt førerkortet etter at han sneiet borti en politibil som stod på E6 rett nord for fylkesgrensen i Vestby. Politibilen med to betjenter stod på motorveien med blinkende blå og gule lys. De bistod en annen trafikant som hadde problemer.

Mannen, som var på vei nordover på E6, kjørte så nær at han tok speilet på politibilen med sitt eget speil.

– Dette var farlig nær en ulykke i høyhastighet, slår Follo politidistrikt fast. Forholdet er anmeldt og mannen mistet førerkortet på stedet.

Brann på Jeløy

På julekvelden oppstod det brann i en enebolig på Jeløy i Moss. Heldigvis gikk det forholdsvis bra: ingen personer kom til skade, og brannen førte bare til mindre materielle skader. Årsaken til brannen var formodentlig matlagning, melder politiet i Østfold på Twitter.

Marker brannvesen måtte rykke ut til Ørje ved firetiden på julaften ettermiddag. Det var feil ved opptenning av en peis som førte til at alarmen gikk. – Ingen dramatikk, melder brannvesenet på Twitter.

I Vikane i Fredrikstad var det pipebrann i et bolighus ved femtiden på julekvelden.

To i drukkenskapsarrest

En mann i 20-årene havnet i drukkenskapsarresten ved firetiden på morgenkvisten. Han hadde vært i klammeri med en annen mann i Hafslundsgate i Sarpsborg. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse, melder Østfold politidistrikt.

Grytidlig 1. juledags morgen tok politiet en mann i 20-årene tatt med til drukkenskapsarresten. Han hadde oppført seg truende overfor samboeren og hadde ødelagt ting i hjemmet i Fredrikstad sentrum.

Klokken ett på julaften ettermiddag ble en mann i 30-årene pågrepet av politiet i Sarpsborg. Mannen er mistenkt for biltyveri, kjøring i påvirket tilstand, kjøring uten førerkort og bruk av narkotika.

Trafikkuhell på E6

En person ble kjørt til legevakt for kontroll etter et trafikkuhell på E6 ved Dramstad i Rygge ved firetiden julaften ettermiddag. Uhellet medførte kun mindre trafikkproblemer.

Politiet i Follo rykket ut til anleggsområdet for E18 i Hobøl litt etter midnatt. Politiet var varslet om at det var lys fra en varebil inne på anleggsområdet. Det viste seg at det var en mann som arbeidet på stedet, alt var i skjønneste orden, melder Follo-politiet.

Politiet fikk melding om at et par tre menn drev skadeverk mot forbipasserende biler på Slite i Eidsberg et par timers tid etter midnatt. En patrulje rykket ut til stedet, men fant ingen mistenkte. Forholdet er anmeldt.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Elyounoussi med målgivende

    Mohamed Elyounoussi fra Sarpsborg hadde en målgivende pasning da Norge utlignet til 1-1 i treningskampen mot Australia fredag kveld. Det var Ola Kamara som satte ballen i mål bak Mathew Ryan.

  • Se 18.50-nyhetene