NRK Meny
Normal

Leter etter sjåfør etter ulykke

Politiet leter med hund i et område langs fylkesvei 22 sør i Halden etter funnet av en bil som har kjørt av veien og havnet på taket. Bilen er svenskregistrert, men føreren er sporløst forsvunnet.

Bilen var uten skilter da politiet kom til stedet og det var ingen personer i nærheten. Operasjonleder i Østfoldpolitiet, Willy Meier, sier at de greide søkte opp eieren av bilen.

– Via papirer i bilen fant vi fram til at den er svenskregistrert, men at eieren ikke er svensk og er uten fast bopel i Sverige og er ikke registrert med telefon.

Det ble funnet blodspor på airbagen som er utløst, og på en solskjerm.

Hundesøk

En hundepatrulje er i gang med å finne spor fra bilen for å søke etter den som har vært i bilen da uhellet skjedde.

– Det er foreløpig ikke noe resultat av dette, sier operasjonsleder.

Ingen har heller tatt kontakt med legevakt.

Politiet ønsker tips i saken på 02800.

Har du bilder fra stedet? Tips NRK Østfold på ostfold@nrk.no

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Westerheim trapper ned

  Norges beste kvinnelige skytter de siste årene, Malin Westerheim (24) fra Krapfoss sportsskyttere i Moss, gir seg på landslaget og trapper ned toppidrettssatsingen. Det skriver Norges Skytterforbund i en pressemelding. Westerheim sier hun ikke har motivasjonen som trengs for å satse mot OL i Tokyo i 2020.

  Malin Westerheim
  Foto: Norges Skytterforbund
 • Vil bygge giganthavn i Lysekil

  Et kinesisk selskap har planer om å bruke milliarder på å bygge Nordens største havn i Lysekil. Det melder Sveriges Radio P4 Väst. Investorene ser for seg Lysekil som et framtidig knutepunkt der de kan ta imot store mengder gods fra skip.

  Lysekil
  Foto: benkucinski/Flickr.com