NRK Meny
Normal

Flere ulykker på glatte Østfold-veier

Flere biler har kjørt i grøfta eller kollidert på glatte veier i Østfold onsdag morgen og formiddag. Og i morgen blir det verre.

Lastebil mot personbil i Rakkestad

En lastebil og en personbil kolliderte i Rakkestad i morges.

Foto: Petter Larsson / NRK

Politiet fikk flere meldinger om at det var ekstremt glatt på E6 over Svinesundsbrua i morges. Operasjonssleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt forteller at en bil har skled inn i autovernet på brua, i nordgående retning. Flere andre bilister har ringt politiet og varslet om at de har fått sleng på bilen på brua.

Laster Twitter-innhold

To ulykker i Indre Østfold

I Trøgstad kjørte en bil av veien og inn i et tre ved Åssiden. En kvinne ble kjørt til sykehuset på Kalnes, mens to barn ble kjørt til fastlege for sjekk. Det var meget glatt på stedet, melder politiet.

Trafikkulykke Åssiden Trøgstad

Det var glatt da en bil kjørte av veien i Trøgstad i morges.

Foto: Freddie Larsen

I Rakkestad kolliderte en lastebil og en personbil på riksvei 111 sør for Bergenhuskrysset i formiddag.

Begge førerne er kjørt til sykehuset på Kalnes. Politiet regner med at det blir trafikale problemer på strekningen en periode framover.

Nå kommer snøen - kanskje

Laster Twitter-innhold

Fredag, lørdag og søndag kan det komme nedbør som snø i Østfold. Det varslet statsmeteorolog Bente Marie Wahl på NRK Østfolds morgensending i dag.

– Det blir slike mengder at man må måke det, slik det ser ut nå, sa Wahl.

Hun tar et lite forbehold: Slike lavtrykk er litt uforutsigbare og kan ta andre baner. Men prognosene viser stadig tydeligere at vi må vente oss litt snø de siste dagene denne uken.

Kolliderte med lastebil

Det ble meldt om stedvis glatte veier, i forbindelse med en ulykke på riksvei 111 sør for Rakkestad sentrum i morges.

Foto: Petter Larsson / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Halden i legevaktstrid

    Halden kommune frykter at kapasiteten på legevakten kommer til å bli sprengt hvis svenske pasienter strømmer dit. Etter at Strömstad Tidning på lederplass oppfordra svensker til å bruke akuttmottaket i Halden sier kommunalsjef Gina Anette Brekke i Halden "at hvis legevakten belastes ytterligere (…) så er det fare for at hele tjenesten bryter sammen."

  • Se 23.00-nyhetene

    Programleder: Lotte Olsen Jessa