NRK Meny
Normal

Flere tips etter MC-påkjørsel

Politiet har fått flere tips på navngitte personer etter MC-påkjørselen i Fredrikstad lørdag.

Innfartsåra i Fredrikstad
Foto: Ingrid Mathilde Langvik / NRK

Etterforskningsledelsen har nå fått inn mange anonyme tips på hvem det var som kjørte ned 46-åringen fra Eidsberg i helgen.

Etter påkjørselen av MC-syklisten skjente bilen over i motsatt felt og skrenset inni en annen bil før den forsvant fra stedet.

Navngitte personer

- Vi har så langt ikke funnet verken sjåfør eller bil, men tipsene vi har fått inn er konkrete nok. De går på navngitte personer og type bil, sier etterforskningsleder Bjørn Holmefjord i Østfold politidistrikt til NTB.

- De tipsene vi har fått på navngitte personer, er ikke underbygd på noen som helst slags måte. Vi holder på med å vurdere tipsene vi har fått, sier han.

Den 46 år gamle motorsykkelføreren døde natt til mandag av skadene han pådro seg etter påkjørselen.

Mannens kone som var passasjer på motorsykkelen, slapp fra kollisjonen med lettere skader.

Siden hun har vært sterkt preget av situasjonen, har politiet foreløpig ikke avhørt kvinnen.

(NTB)

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.