NRK Meny

Én av tre ID-dokumenter var falske

Blant personer som har oppgitt at de er irakere, har politiet i Østfold i løpet av halvannet år avdekket flere hundre falske ID-dokumenter, skriver VG. Søknadene kom fra personer som har bodd flere år i Norge og som søkte om oppholdstillatelse eller statsborgerskap. Mange av søkerne viste seg imidlertid å være syriske borgere. Politiet har undersøkt 499 dokumenter fra 273 personer, og nesten én tredjedel var falske.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Til legevakt etter lekasje


    Fem personer er sendt til sjekk på legevakten etter lekkasjen av kjemiske stoffer på Åkebergmosen industriområde i Råde i formiddag. Lekkasjen er nå stanset. Det begynte å lekke salpetersyre og natriumoksydløsning da det gikk hull i tankene etter et arbeidsuhell. Arbeidstilsynet skal undersøke hendelsen.

  • Har stanset kjemisk lekkasje

    Fem personer sendes til sjekk på legevakten etter lekkasjen av kjemiske stoffer på Åkebergmosen industriområde i Råde i formiddag. Lekkasjen er nå stanset. Det begynte å lekke salpetersyre og natriumoksydløsning da det gikk hull i tankene etter et arbeidsuhell. Ifølge politiet skal Arbeidstilsynet undersøke hendelsen.