NRK Meny
Normal

Bilfører stakk av etter påkjørsel

Torsdag ettermiddag ble en jogger påkjørt på en grusvei ved Halmstad i Rygge. Bilføreren stakk fra stedet uten å undersøke hvordan det gikk med mannen.

Laster kart, vennligst vent...

– Ulykken skjedde på en grusvei mellom boligfeltet Vollskogen og Bygdetunveien, femti meter fra jernbaneundergangen, forteller krimsjef Jan Onarheim ved Vansjø lensmannskontor.

Hjernerystelse

Krimsjefen ved Vansjø lensmannskontor, Jan Onarheim

Jan Onarheim ved Vansjø lensmannskontor ønsker tips etter ulykken.

Foto: Heidi Gomnæs / NRK

Mannen var ute og jogget ved firetiden på ettermiddagen. Han ble påkjørt bakfra, ble kastet over panseret på bilen og havnet i en grøft.

Joggeren bor ikke langt fra stedet der ulykken skjedde. Han klarte å komme seg hjem, og ektefellen kjørte ham til lege. Legen konstaterte at mannen hadde pådratt seg hjernerystelse, i tillegg til at han var temmelig mørbanket etter sammenstøtet.

Etterlyser grønn bil

– Vi vet at mannen ble påkjørt av en personbil av eldre modell, den har grønn metalliclakk, forteller Onarheim.

Lensmannen fikk melding om uhellet på fredag, og er interessert i opplysninger fra publikum som vet noe om det som har skjedd.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Pågrepet på brannsted

    En mann ble pågrepet av politiet ved bygården som brant på Mysen i natt, skriver Smaalenenes Avis. Åtte personer som bodde i gården, måtte evakueres, men ingen ble alvorlig skadd.
    Politiet skal undersøke om mannen har noe med brannen å gjøre, men ønsker ikke å gi flere opplysninger før senere i formiddag.

  • Kemner mener oppsigelsen er ulovlig

    Kemner i Halden, Berit Stangeland mener oppsigelsen av henne er både usaklig og ulovlig. Overfor NRK ønsker hun foreløpig ikke å utdype hvorfor, men har engasjert advokat.
    I slutten av juni sendte Halden kommune oppsigelse av Stangeland, men overfor Halden Arbeiderblad ønsket de ikke å kommentere saken. For et halvt år siden sendte ansatte et varsel om kemneren hvor de blant annet hevdet at kommune har blitt et fristed for svart arbeid. Til NRK sier Stangeland at hun har en velfungerende kontrollavdeling med dyktige kontrollører.