NRK Meny
Normal

Bilfører stakk av etter påkjørsel

Torsdag ettermiddag ble en jogger påkjørt på en grusvei ved Halmstad i Rygge. Bilføreren stakk fra stedet uten å undersøke hvordan det gikk med mannen.

Laster kart, vennligst vent...

– Ulykken skjedde på en grusvei mellom boligfeltet Vollskogen og Bygdetunveien, femti meter fra jernbaneundergangen, forteller krimsjef Jan Onarheim ved Vansjø lensmannskontor.

Hjernerystelse

Krimsjefen ved Vansjø lensmannskontor, Jan Onarheim

Jan Onarheim ved Vansjø lensmannskontor ønsker tips etter ulykken.

Foto: Heidi Gomnæs / NRK

Mannen var ute og jogget ved firetiden på ettermiddagen. Han ble påkjørt bakfra, ble kastet over panseret på bilen og havnet i en grøft.

Joggeren bor ikke langt fra stedet der ulykken skjedde. Han klarte å komme seg hjem, og ektefellen kjørte ham til lege. Legen konstaterte at mannen hadde pådratt seg hjernerystelse, i tillegg til at han var temmelig mørbanket etter sammenstøtet.

Etterlyser grønn bil

– Vi vet at mannen ble påkjørt av en personbil av eldre modell, den har grønn metalliclakk, forteller Onarheim.

Lensmannen fikk melding om uhellet på fredag, og er interessert i opplysninger fra publikum som vet noe om det som har skjedd.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Nytt mottak for utrangerer båter

    Bedriften Stena recycling i Moss søker om å få utvide virksomheten for å ta imot utdaterte båter og campingvogner som skal saneres. Firmaet tar i dag imot og sanerer biler som skal vrakes.

  • Bondelaget tror ulvestammen vil øke

    Avgjørelsen i Oslo tingrett om midlertidig stans i ulvejakta utenfor ulvesonen, kan føre til at det ikke blir jakt denne vinteren, sier leder i Østfold Bondelag Svend Arild Uvaag. Han er redd for at det igjen vil føre til at det blir flere ulv i Østfold. Nå håper han at staten anker avgjørelsen i tingretten.