NRK Meny

Bilfører på rømmen kjørte av veien

En bilfører ble pågrepet av politiet etter en utforkjøring ved Kåenveien i Rakkestad i går kveld, melder Rakkestad Avis. Bilføreren hadde rømt fra soning, og mannen skal ha vært påvirket av rusmidler da han kjørte av veien. Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Mannen, som var alene i bilen, ble ikke skadet i forbindelse med uhellet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • 40 prosent flere oppdrag

  Redningsselskapet har hatt rekordmange oppdrag i Oslofjorden i sommer. Ifølge Redningsselskapets egen statistikk økte antall oppdrag i landet med 17 prosent. I Østfold, Vestfold og Telemark økte antall oppdrag med nesten 40 prosent. Skipper Svein Åge Olsen på «RS Horn Rescue» i Hvaler sier han ikke kjenner statistikken, men det har helt klart vært mer å gjøre i sommer.

  Horn Rescue hjelper seilbåt
  Foto: Redningsselskapet
 • Tons of Rock ble for store

  Arrangementer på Fredriksten festning i Halden bør være for et publikum på mellom ti og femten tusen. Det sier festningsforvalter Morten Kjølbo til Halden Arbeiderblad. Tons of Rock-festivalen er flyttet til Ekebergsletta i Oslo, etter fem år på Fredriksten. – Arrangørens ambisjoner blir for store for Fredriksten, sier Kjølbo.

  tons of rock 2015
  Foto: Rune Fredriksen / NRK