NRK Meny
Normal

Bilfører ble kastet ut av bilen etter rundvelt

En mann i 40-årene er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke på E6 i Sarpsborg.

Trafikkulykke på E6 ved Løkkevika i Sarpsborg

Bilen rullet rundt to ganger før den endte på taket ved siden av E6 i Skjeberg.

Foto: Johnny Larsen

Mannen var ved bevissthet, men forslått da nødetatene kom til ulykkesstedet.

Ifølge operasjonsleder Ingar Signebøen i Østfold-politiet kjørte føreren av E6 ved Løkkevika i Sarpsborg.

– Han har kommet sørover på E6 og tatt av ved Løkkevika. Han klarte ikke svingen og kjørte rett frem i retardasjonsfeltet, over en dump og hoppet så over akselerasjonsfeltet, før han kjørte gjennom et gjerde. Bilen rullet rundt to ganger og føreren ble kastet ut av bilen.

Føreren var alene i bilen da ulykken skjedde. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

– Men har fått seg en bra smell. Vi har ikke fått snakket med føreren, men vi mistenker foreløpig ikke at det er snakk om kjøring i ruset tilstand, sier Signebøen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trøbbel for hustransport

    I Elingårdsveien i Fredrikstad har det oppstod tproblemer i forbindelse med transport av et hus. Det jobbes febrilskt på stedet for å løse problemet og en patrulje på vei for å se om de kan bistå, melder politiet på Twitter.

  • Knuste moskévindu

    Rett før klokken 03:00 i natt fikk politiet i Sarpsborg melding om et knust vindu i en moské. To menn i 20-årene ble innhentet av politiet, og en av de fortalte at kameraten hans hadde hoppet inn i det store vinduet, og at det derfor hadde blitt knust. Politiet tror på forklaring, og at det var rølpete oppførsel som forårsaket hendelsen. Operasjonsleder ved Politiet Øst, Gisle Sveen, sier at de tror på forklaringen, og at det var helt tilfeldig vindusvalg.