NRK Meny
Normal

Bil på taket i grøfta

En personbil kjørte av veien og landet på taket tirsdag kveld.

Ulykken skjedde på riksvei 118 ved Kalnes i Sarpsborg.

- Vi vet ikke hva som er årsaken til utforkjøringen, men ingen andre kjøretøyer var involvert, opplyser operasjonsleder Terje Lindahl i Østfold politidistrikt.

 Sjåfør lettere skadet

Det oppholdt seg en person i bilen. Vedkommende skal ha pådratt seg lettere skader og er kjørt til Sykehuset Østfold i Fredrikstad.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 19.00.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Må registrere brønner

    Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Formålet er at informasjonen skal være lett tilgjengelig for kommunene når de legger planer for arealene rundt brønnområdet, skriver Aremark kommune på sine hjemmesider. Du må selv registrere brønnen på mattilsynet.no.

  • Kritisk til Peterson-flytting

    Høyre-politiker i Sarpsborg Marit Kildedal er kritisk til egen kommune for at det ikke har vært noen tilgjengelig tomt for Peterson Packaging i Sarpsborg. Bedriften har kjøpt tomt og planlegger flytting til Halden. – Sarpsborg kommune er for bakpå, middelmådige og for lite effektive. Det ser vi resultatet av i denne saken, sier hun til Sarpsborg Arbeiderblad.