NRK Meny
Normal

Ber igjen om tips etter overgrep i Fredrikstad

Politiet trenger opplysninger om tre voksne menn med kort hår eller piggsveis, Og de kjørte trolig en eldre, hvit Volvo stasjonsvogn.

Åsted overgrep Fredrikstad
Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

Få tips har kommet inn etter at politiet i går ba om publikums hjelp til å finne tre antatte overgripere, som natt til søndag dro en jente inn i en bil i Fredrikstad sentrum.

Nå går politiet ut med noe mer konkret informasjon i saken, i håp om å få flere til å melde inn sine observasjoner.

– Vi mener å kunne være mere trygge på beskrivelsen av den bilen som er benyttet, og personene som var i den, sier seksjonsleder Jan Ekeberg på Felles kriminalenhet.

– Det vi har fått beskrevet er en eldre Volvo stasjonsvogn. Det er alltid en viss uvisshet når det gjelder beskrivelser, men i denne bilen skulle det være tre personer. De er beskrevet som voksne menn. De skal ha kort hår, og piggsveis er konkret nevnt.

Mer ønsker ikke politiet å gå ut med foreløpig.

Har fått minimalt med tips

– Har noen sett en slik type bil, med et antall personer som kan passe til denne beskrivelsen, i Fredrikstad natt til søndag fra klokken 02 og utover natten, så er vi svært interessert i å få kontakt.

– Vi har fått minimalt med tips. Etterforskningen har gått på å samle elektroniske spor og avhøre kjente vitner.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brøt besøksforbud

    En mann blir anmeldt av politiet etter at han oppsøkte en adresse på Dammyrfjellet i Fredrikstad hvor han har et besøksforbud. Før en patrulje rakk fram til stedet var mannen forsvunnet, melder politiet på Twitter.

  • Blir Kværner-sjef

    Tidligere landslagsspiller i fotball, Karl-Petter Løken fra Askim, blir ny konsernsjef i Kværner. 51-åringen er også kjent som fotballkommentator på NRK og tidligere Rosenborg-spiller.