NRK Meny

Ber Høie se på pasientsikkerheten

Senterpartiets stortingsrepresentant fra Østfold, Ole André Myhrvold, ber helseminister Bent Høie om å se på de uttalte problemene på hjerteavdelingen ved sykehuset Østfold. Pasient- og brukerombudet har i sin årsmelding delt sin bekymring for pasientsikkerheten ved sykehuset. Nå har Myhrvold sendt et skriftlig spørsmål til Høie om han mener sikkerheten som beskrives stemmer, og hva statsråden vil gjøre for å forsikre seg om at driften er forsvarlig, skriver Moss Avis.

Ole Andrè Myhrvold, nyvalgt stortingsrepresentant for Sp i Østfold
Foto: NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Valgte feil gir

    En uheldig sjåfør rygget inn i en politibil i Fredrikstad kl 3:30 i natt. Under en rutinekontroll ble en bil stanset av politiet. Sjåføren var edru og fikk kjøre videre, men satte ved uhell bilen i feil gir og rygget dermed på en politibil. Det blir ingen anmeldelse, og begge parter skrev skademelding.

  • Slåsskamp på Skjærhalden

    Tre mindreårige gutter var involvert i en slåsskamp på Skjærhalden kl 1 i natt. I følge operasjonsleder i Øst politidistrikt, Finn Håvard Aas, ble ingen skadet og guttene ble fraktet hjem til foresatte. Han vet ikke om slåsskjempene var påvirket av alkohol eller narkotika, men det opprettes sak.