NRK Meny

Bedriftsspiller frifunnet for vold

Borgarting lagmannsrett har frifunnet en 25 år gammel mann som slo til en motspiller under en bedriftsfotballkamp i Østfoldhallen i desember 2014. Motspilleren brakk kjeven som en følge av slaget. Da saken var oppe for Fredrikstad tingrett i fjor sommer ble 25-åringen ble dømt til fengsel i fem måneder. Lagmannsretten konstaterer at 25-åringen forut for slaget ble utsatt for et uprovosert angrep fra motspilleren. Han er likevel dømt til å betale vel 40.000 kroner i erstatninger til mannen som ble slått ned.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil ha dobbeltdekkere

    Statens togmateriell-selskap ber om anbud på dobbeltdekkere. Det er Jernbanedirektoratet som har pålagt selskapet å innhente tilbudet, fordi de mener toetasjes tog skal øke kapasiteten på pendlerstrekningene på Østfoldbanen. Det melder Dagens næringsliv. Fristen for å levere tilbud blir trolig rundt årsskiftet.

  • Ny klubb for Jøndal

    Håndballspilleren Magnus Jøndal fra Hobøl skal spille for den tyske storklubben Flensburg-Handewitt neste sesong. Det melder dansk TV2. Jøndal spiller nå for den danske klubben GOG, men reiser over grensa til Tyskland neste sesong.

    Magnus Jøndal, ØIF Arendal
    Foto: Sander Heggheim/NRK