NRK Meny

«Skremmeklovner» i Fredrikstad

En fotgjenger på Østsiden i Fredrikstad ble skremt av to klovner sent i går kveld. Fotgjengeren gikk med musikk på ørene, og ga den ene klovnen det politiet betegner som et «berettiget slag». Politiets operasjonsleder opplyser at de to klovnene løp fra stedet. Det er ikke kjent for politiet hvem de to er. Det er straffbart å kle seg ut som klovn og skremme eller true folk. Denne trenden, som startet i USA, har nådd Norge de siste dagene.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Skogbrann i Røysåsen

    Det er skogbrann i området rundt Røysåsen i Moss. Brannvesen og politi er på vei, skriver politiet på Twitter. Det er stor røykutvikling i området, og politiet anbefaler beboere i nærheten om å stenge vinduer og luftinntak.

  • Ny sjef for Østfoldforskning

    Ellen-Marie Forsberg blir ny direktør i Østfoldforskning AS fra oktober. Hun har vært leder for forskergruppa for ansvarlig innovasjon ved Arbeidsforskningsinstituttet siden 2011 og forskningssjef i perioden 2015 til 2018. Forsberg har ledet to EU-prosjekter innenfor ansvarlig innovasjon, og har jobbet mye med både forskningspolitikk og forskningsetikk.