NRK Meny
Normal

«Lagkamerater» med Sindre Wormdahl

Annenhver dag frem til seriestart i eliteserien stiller vi en spiller i Sarpsborg 08 ti spørsmål om lagkameratene. Her kommer Sindre Wormdahl.

Annenhver dag frem til seriestart i eliteserien stiller vi en spiller i Sarpsborg 08 ti spørsmål om lagkameratene. Her kommer Sindre Wormdahl.

Hvem er dårligst til å danse? Hvem har verst klesstil? Hvem er lengst i dusjen?

Det er noen av spørsmålene vi stilte 17 spillere og trener Ian Burchnall i Sarpsborg 08 om deres lagkamerater, under treningsleieren på La Manga i midten av februar.

Svarene presenteres i 18 videoer, som vi publiserer på våre nettsider annenhver dag frem til Sarpsborg 08 serieåpner hjemme mot Brann 30. mars.

Se tidligere episoder:

 1. Kjetil Berge
 2. Mohamed Elyounoussi
 3. Olav Øby
 4. Thórarinn Valdimarsson
 5. Martin Hoel Andersen

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Ber om tips etter flere innbrudd

  Politiet i Sarpsborg ber om tips etter en rekke innbrudd over et kort tidsrom. Det skriver sa.no. Fire av fem innbrudd skjedde i boliger og næringseiendommer på Varteig og Ise lørdag og søndag.

 • Søkte ly på Struten fyr

  Politiet i Fredrikstad avhører i dag to menn som hever de måtte bryte seg inn på Struten fyr i går kveld for å søke ly. En politipatrulje rykket ut til fyret etter at alarmen gikk. Politiet leter også etter en svart gummibåt med påhengsmotor som de to sier de mistet kontrollen over. Så langt er ikke de to mistenkt for noen lovbrudd, opplyser krimsjef Rune Albertsen i Fredrikstad.

  Video Ferie på Struten fyr
  Foto: Nyhetsspiller