– Klådde på jenter og skallet ned mann

Flere voldsepisoder i Østfold-byene i natt.

Pent vær trekker Østfoldinger ut, og det har politiet fått merke natt til søndag. De har vært nødt til å ta seg av flere voldsepisoder i løpet av natten.

Klokken kvart på tre i natt fikk politiet melding om en ufin mann som klådde på tilfeldige jenter i Moss sentrum. Innen de fikk pågrepet mannen, hadde han skallet til en mann så nesa hans antagelig brakk.

– Saken er anmeldt og pågrepne vil bli avhørt i løpet av dagen, sier politiet.

Også i Halden skal en mann ha vært ufin mot to kvinner. Da politiet kom til stedet skal han blant annet ha spyttet på en tjenestemann og bet han i hånda. Saken er anmeldt.

En mann i 20-årene er anmeldt for å ha skallet ned en annen mann i Sarpsborg sentrum. Resultatet var en blodig nese, melder politiet.

Politiet måtte også bortvise en mann i 50-årene fra et hotell i Halden, etter at han skal ha vært ufin mot vakter på stedet. Senere møtte politiet på mannen igjen.

– Denne gangen i klammeri med en kvinne som han slo i ansiktet med flat hånd, forteller politiet.

Mannen ble pågrepet og er anmeldt.

I tillegg har politiet måttet ta seg av et par slåsskamper:

  • Fredrikstad klokken 2249: Mann på Sellebakk pågrepet etter at han skal ha slått en annen slik at sistnevnte fikk kutt i leppa.
  • Greåker klokken 23.06: En mann i 40-årene blir pågrepet hjemme hos sin ekskjæreste etter å ha truffet hennes nye venn. De to skal ha havnet i et basketak som endre ned en trapp. Ingen av dem ble skadd.
  • Moss klokken 0225: En mann kontakter politiet i sentrum. Han har vært i slåsskamp og fått kutt i leppa. Mannen vurderer anmeldelse.