NRK Meny
Normal

14 nye politibetjenter til Østfold

Østfold politidistrikt er tildelt 14 nye politibetjenter. Follo får fire. Det er klart etter at 302 nye politibetjent-stillinger er fordelt på politidistriktene.

Politi

Politiet i Østfold blir styrket.

Foto: NRK

Det er totalt 349 stillinger som skal fordeles til hele landet. Av dem gå 16 til Kripos, en til Økokrim og 20 til Politiets sikkerhetstjeneste. 10 stillinger er ikke fordelt foreløpig, melder Politiforum.

Oslo politidistrikt har fått 80 av de 302 stillingene som er fordelt i denne omgang. Tildelingene gjelder fra 1. juli.

Det er også fordelt 50 nye stillinger som påtalejurister. Østfold politidistrikt er tildelt to av disse, Follo får en ny politidistrikt. Disse stillingene er opprettet fra 1. mai.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Stoppet for flere lovbrudd

  En kvinne ble tatt av politiet for å kjøre mot rødt lys i formiddag, og det fikk følger for henne: Det viste seg at hun hadde såpass mange prikker fra før at hun måtte levere fra seg førerkortet. Bilen hun kjørte var ikke forsikret, så med de nye reglene for dagsbøter for uforsikrede biler og forelegg for kjøring mot rødt lys blir dette kostbart for kvinnen i 40-årene.

 • Røkke ute av kampen om Norske Skog

  Aker ute av kampen om Norske Skogs fabrikker, det skriver Dagens Næringsliv.

  Ifølge avisa trekker Kjell Inge Røkke og hans Aker seg fra kampen om å overta Norske Skog, etter at samarbeidet med hedgefondet Oceanwood surnet.

  Kjell Inge Røkke
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix