Maria (17) møtte Paul McCartney, det ble det tatovering av

Maria Solhaug fra Bodø fikk sitt livs opplevelse da hun kom opp på scenen med Paul McCartney. Superstjernen signerte armen hennes, foran titusener av tilskuere.

Maria Solhaug Roskilde

Maria Solhaug (til høyre) ble sammen med en annen tilskuer invitert opp på scenen for å møte Paul McCartney.

Foto: Privat

– Det er litt uvirkelig hele greia, nesten som at det ikke skjedde. Jeg klarer fortsatt ikke forstå det, forteller Solhaug til NRK.

Elsker McCartney

Under Paul McCartneys konsert på Roskilde-festivalen lørdag ble hun invitert opp på scenen, og fikk møte idolet foran titusener av tilskuere. Det var stort for 17-åringen.

– Jeg er veldig stor fan av McCartney, og også av The Beatles. Det bandet tok jo verden med storm, og sånn er det litt med meg også, sier Solhaug.

17-åringen er kjempeglad i den britiske musikeren, og skal også på konserten hans i Telenor Arena 07. juli, i tillegg til Roskilde-festivalen. Hun var blant de mange tilskuere som fulgte den 73-årige artistens konsert på Roskilde-festivalen. Etter mye venting, klarte hun til slutt å komme seg helt fremst ved scenen. Da skjer det utrolige.

– En mann kommer bort til meg og spør om jeg vil komme opp på scenen mot slutten av konserten. Da vi stod der på scenen tenkte jeg bare at jeg måtte få gitt han en klem, sier en kjempeglad Solhaug.

Stod med plakat

Under konserten stod hun med en plakat hvor det stod:"It would Please, please me, if you would sign, sign me". The Beatles første store hit het nettopp "Please, please me". Og 17-åringen fikk ønsket oppfylt.

– Han spurte hva jeg het og sånt, og jeg fikk helt panikk fordi det var så mange mennesker som så på. Jeg viste han plakaten, og fikk signaturen hans på armen min, beskriver 17-åringen.

Maria Solhaug

Fikk tatovering: Superstjernen oppfylte 17-åringens ønske, og signerte armen hennes.

Foto: Privat

Briten var ikke sen med å oppfylle ønsket, og Solhaug har nå fått signaturen tatovert på armen.

Dos adolescentes subieron al escenario ayer del Roskilde Festival 2015 para que Paul McCartney les brinde un abrazo y...

Posted by John Fernandini on Sunday, July 5, 2015