Hopp til innhold

Cato Hansen: – Jeg gleder meg til fortsettelsen

I dag ble det klart at Cato Hansen fortsetter som trener for Bodø/Glimt ut sesongen.

Cato Hansen

Cato Hansen får tillit ut sesongen. – Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet, sier han.

Foto: Sigrud Steinum / NRK

– Vi har besluttet, i samråd med Cato, at han skal fortsette som hovedtrener ut sesongen, og det er vi veldig fornøyd med, sier Glimt-direktør Bjørn Tore Hansen.

Den nye kontrakten varer ut 2011, og det betyr at det blir Cato Hansens ansvar å lede Bodø/Glimt videre oppover på tabellen.

– Jeg er svært fornøyd med å få fortsette ut året. Vi har definnitivt noe på gang, og jeg gleder meg til å fortsette arbeidet. Vi er fortsatt ikke helt fornøyd, og nå får vi muligheten til å jobbe videre, sier Hansen til Glimt.no.

Vurderer andre kandidater

CATO HANSEN

Cato Hansen spilte 160 kamper for Bodø/Glimt fra 1995 til 2006.

Foto: Scanpix

Hva som skjer etter denne sesongen er foreløpig i det blå. Bjørn Tore Hansen forteller at Bodø/Glimt har flere aktuelle kandidater på blokka.

– Vi må bruke litt lenger tid for å finne ut hvilken løsning vi velger i neste sesong. Det er andre aktuelle kandidater som vil bli vurdert, blant de er Cato, og han stiller sterkt, sier han.

Har hatt suksess

Cato Hansen blir helt sikkert vurdert nøye. Etter at han tok over for Kåre Ingebrigtsen, som trakk seg etter cuptapet for Tromsø , har Bodø/Glimt klatret på tabellen.

To overbevisende hjemmeseire og fire poeng på bortebane på tre kamper, har sendt Bodø/Glimt ut av nedrykksstriden og oppover på tabellen.