Årets første borteseier

Machael Haukås viste seg frem med en vakker scoring mot Alta, og endelig vant Bodø/Glimt på bortebane.

Alta-Bodø/Glimt

HARDE TAK: Det ble mye kjemping og mange harde tak i Altahallen, før Bodø/Glimt kunne juble for årets første borteseier.

0-1 sto det til slutt, men seieren satt langt inne i Altahallen, for det var et viljesterkt og dels velspillende hjemmelag Glimt møtte. Alta fikk nok også noen tvilsomme offsideavblåsninger mot seg i 2. omgang.

Men Bodø/Glimt-spillerne kjempet durabelig, og viste i 2. omgang solid forsvarsspill.

Reddet på streken

Alta kom til flest sjanser i første omgang, og satte opp mange flotte angrep. Men Glimt tok ledelsen på overtid i første omgang, like etter laget først hadde avverget et Alta-skudd på streken.

Gjorde alt sjøl

Den unge midtbanestrategen, Michael Haukås – som spiller sin første sesong for Bodø/Glimt, gjorde alt selv da han sendte laget opp i ledelsen med en vakker scoring. Som holdt til seier.